Kan jeg få pengene tilbake?

Du kan få pengene tilbake om du møter kriteriene skrevet i våre avtalevilkår. Se nedenfor.

10.0 Angrerett

Dersom Kunden ikke har tatt tjenesten i bruk, dvs. ikke startet spillserveren, så har Kunden 14 dagers frist til å benytte seg av angrerettloven. Vi tilbyr også alle nye kunder 7 dagers åpent kjøp. Kunden kan når som helst (innenfor de 7 første dagene etter at produkts første faktura er betalt) gå bort i fra avtalen og kreve sitt fulle utlegg refundert. 7 Dagers åpent kjøp kan kun brukes én gang pr. kunde.

Dedikert IP, Modpack Instellasjon og Oppsett av Proxy anses som en skreddesyd tjeneste. Det er ingen angrerett på Dedikert IP, Modpack Instellasjon og Oppsett av Proxy etter at bestillingen er levert. Kunden forstår og aksepterer at han/hun gir avkall på angreretten i det øyeblikket Dedikert IP, Modpack Instellasjon og Oppsett av Proxy bestilles.

Hvor kan jeg søke refundering?

Du kan søke refundering ved å opprette en henvendelse med emnet "Refund". Vi setter pris på om du skriver en detaljert årsak til at du ønsker refundering.