Ulike Årsaker og hvordan du løser: Connection Timed Out - An Existing Connection Was Forcibly Closed by the Remote Host.

Her er de vanligste problemene og løsningene for dette problemet:

En spiller er langt borte fra Minecraft serveren, dette fører til at ruteren deres tar ut tilkoblingen og kobler fra brukeren. Det er ofte forbundet med ASUS merkerutere og standardinnstillingene.

Få brukeren til å deaktivere NAT akselerasjon i ruterinnstillingene.

Det kan også være forårsaket av brannmuren din.
For å løse må du være administrator på datamaskinen og gjøre følgende:

Gå til Søk
Skriv inn Brannmur og nettverksbeskyttelse
Klikk på Slipp en app gjennom brannmuren.
Klikk på Endre innstillinger.
Finn "Java (TM) Platform SE Binary" Hvis det viser mer enn ett alternativ, gjør følgende endringer på begge: I avmerkingsbokser merker du alternativet Privat for alle prosesser.
Klikk på OK
Start datamaskinen på nytt.
Prøv å koble til serveren din.

Det kan også være en spillers treg tilkobling. Å senke spillerens render distance til den laveste innstillingen kan hjelpe. Du kan også hjelpe å senke view-distance til serveren.

Logg på panel.spillhosting.no -> stopp serveren din.
Trykk på File Manager -> server.properties
Finn view-distance og endre den til et lavare nummer.
Trykk på Save Content så starter du serveren din.

Endre IPv4 -innstillingene

Ettersom Tidsavbrudd er ekstremt generiske feil, er en annen mulig løsning for det å endre IPv4 -innstillingene.

For det må du oppdatere IPv4 -innstillingene til foretrukket DNS 8.8.8.8 og sekundær til 8.8.4.4.