Det finnes to Admin roller:

• ownerid - Gir brukeren tilgang til alle admin kommandoer og kan legge til/fjerne andre admins.
  • moderatorid - Gir brukeren tilgang til alle admin kommandoer, men kan ikke legge til/fjerne andre admins.

Du kan legge til en Admin på din Rust server ved å:

1. Logg på SFTP.
  2. Gå til /server/rust/cfg/.
  3. Åpne users.cfg filen, om den ikke eksisterer, opprett en ny.
  4. I denne filen er hver linje en admin spiller. Formatet er <rolle> <steam_id> <brukernavn>
  5. Lagre filen og restart serveren.

Du har nå lagt til Admins på din Rust server!

Hvis du trenger ytterligere hjelp, vennligst kontakt vår support på her.