FileZilla er en SFTP-programvare som lar deg enkelt få tilgang til og administrere serverfilene dine. Vi anbefaler at du bruker dette når du laster opp og laster ned filer til serveren din, spesielt med verdener og andre enorme filer.

Denne guiden viser deg hvordan du kobler til filbehandleren din via SFTP med FileZilla:

1. Last ned og installer FileZilla Client som passer for datamaskinens operativsystem fra https://filezilla-project.org/download.php?show_all=1
    Forsikre deg om at du laster ned FileZilla Client, IKKE FileZilla Server. Når installert, åpne FileZilla.
  2. Naviger til Settings på kontrollpanelet.
    SFTP Tilgang
  3. Fyll inn detaljene som vises på SFTP Instillingene inn i Filezilla, ditt SFTP passord er det samme som på panelet.
    SFTP Detaljer

SFTP Tilkolbe
  4. Klikk "Quickconnect" på FileZilla og vent på at den skal koble seg til.
    SFTP Tilkoblet
    Du kan nå enkelt overføre filer til og fra serveren din!

Hvis du får feil når du kobler til via FileZilla, kan det skyldes at du har oppgitt feil SFTP-informasjon. Kontroller at du har kopiert detaljene fra innloggingssiden for SFTP-server riktig.