For å sette opp RCON på din CS:GO server må du gjøre følgende:

1. Logg på SFTP.

2. Gå til /csgo/cfg/.

3. Åpen server.cfg f ilen, dersom den ikke eksisterer, opprett en ny.

4. Legg til følgende linje: rcon_password "my_super_secret_password".

 

Om du ønkser å deaktivere RCON, fjern passordet slik at linjen ser slik ut: rcon_password "".


Hvis du trenger ytterligere hjelp, vennligst kontakt vår support på her.

Var dette svaret til hjelp? 1 brukere syntes dette svaret var til hjelp (1 Stemmer)