Innloggingsfeil: Kunne ikke bekrefte brukernavn / Koble til Minecraft

Det å ikke bekrefte brukernavnet betyr at Minecraft / Mojang-godkjenningsserverne er nede, dette betyr at når du prøver å koble til en server, tillater det ikke deg.

Du kan sjekke Mojang-serverstatus med Mojang Status-siden på deres hjelpeside: https://help.mojang.com

Du kan også følge den offisielle @MojangStatus Twitter-kontoen for oppdateringer om alle Minecraft / Mojang-tjenester.
https://twitter.com/MojangStatus

Vær oppmerksom på at dette ikke er et problem på vår side, du trenger bare å vente til serverne deres er tilbake.

Hvis du trenger ytterligere hjelp, vennligst kontakt vår support på: https://spillhosting.no/submitticket.php