Datapakker er et system for å tilpasse Minecraft uten å bruke mods eller plugins. Datapakker kan legge til nye funksjoner, dimensjoner, våpen, monstre, biomer og mye mer. Vi anbefaler Vanilla Tweaks og Gamemode 4 for å finne datapakker.


  1. Stopp serveren.
  2. Logg på med SFTP.
  3. Åpen world mappen deretter datapacks mappen.
  4. Last opp datapakken, sørg for at den er i et .ZIP format.
  5. Start serveren.

Du har nå installert datapakker på din Minecraft server.

 

Viktige kommandoer:

  • /datpack disable <datapack>: Aktiverer datapakken.
  • /datapack enable <datapack>: Deaktiverer datapakken.
  • /datapack list: Viser alle installerte datapakker.

 


Hvis du trenger ytterligere hjelp, vennligst kontakt vår support på her.

Was this answer helpful? 4 Users Found This Useful (476 Votes)