Et serverikon er et bilde som vises på venstre side av servernavnet på multiplayer listen til Minecraft-klienten. Du kan endre dette serverikonet til din smak.

Før du gjør det, må bildet du bruker følge disse spesifikasjonene:

• Bildestørrelse / dimensjon: 64 piksler med 64 piksler
  • Filtype: .PNG
  • Filnavn: server-icon

Serverikon - Spesifikasjoner

Etter at du har forberedt bildet som skal brukes til serverikonet, følger du trinnene nedenfor:

1. Naviger til File Manager på panelet (https://panel.spillhosting.no).
    Serverikon - Filbehandler
  2. Nedrest, trykk på Upload.
    Serverikon - Upload
  3. Bekreft at du har lastet opp serverikonet.
    Serverikon - Bekreft
  4. Start serveren på nytt, så er du ferdig!
    Serverikon - Tilpasset Ikon

Du og alle som legger serveren din til Multiplayer-listen på Minecraft-klienten, skal nå kunne se det tilpassede serverikonet ditt.