Om du ønkser å bruke et custom map, må du bruke RustEdit Oxide Extension. Oxide blir automatisk installert.

1. Last ned RustEdit Oxide Extension her.
  2. Logg på SFTP og gå til /RustDedicated_Data/Managed/. Last opp filen Oxide.Ext.RustEdit.dll.
  3. Deretter gå til /server/rust/cfg. Lag en server.cfg fil om den ikke allerede eksisterer.
  4. Legg til følgende linje: levelurl "link-til-custom-map"
  5. Restart serveren din.

Du har nå lastet opp ditt eget custom map for din Rust server.