Hva er dedikert IP?

Dedikert IP adresse betyr at du får en dedikert server IP for din Minecraft server. Ved å ha en dedikert IP slipper du å spesifisere serverport, da du blir tildelt Minecraft sin standard serverport 25565.

En server IP uten dedikert IP kan se slik ut: 51.256.17.152:25373

En server med dedikert IP kan se slik ut: 51.256.17.152

Hvordan får jeg en dedikert IP?

Vi tilbyr dedikerte IP adresse for 25kr i måneden som en tilleggstjeneste.

Merk: Når du har bestilt en dedikert IP, vennligst lag en ticket her slik at vi kan aktivere den.